warme kinderkleding voor Roemenië

Gezocht: warme kinderkleding voor Roemenië Prijs: Zie omschrijving

Wij zijn 21 juni 2011 teruggekomen van een 7-daagse reis naar Brezoi, Roemenië. Wij komen daar al jaren. Brezoi is een plaats in de bergen met 8.000 inwoners. Er is geen industrie, veel armoede en een alsmaar stijgende werkeloosheid. De werkelozen ontvangen een uitkering van € 30,- per maand. Er komt op geen enkele wijze hulp, behalve de hulp die ze van ons krijgen.
In Brezoi hebben wij het ziekenhuis bezocht. De directeur van dat ziekenhuis heeft gevraagd, of onze stichting, de Pater Pio Stichting, wil zorgen voor warme kleding, schoenen en laarzen voor de armste kinderen. Vorig jaar begon het 15 september te vriezen en deze vorst hield aan tot 15 mei. De directeur heeft toen zelf hout uitgedeeld voor de allerarmsten, zodat ze het nog een beetje warm konden maken. Er zijn ook veel zieke kinderen.
Natuurlijk willen wij de kinderen daar helpen aan warme kleding, en daarom zoeken wij langs deze weg uw hulp. Alle kinderkleding die heel is, schoon is en warmte geeft is van harte welkom. Dit zelfde geldt voor dekens en baby-uitzetten.
Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen, we geven u zo snel mogelijk antwoord.
Laten wij dankbaar zijn voor onze overvloed en delen met hen die tekort komen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderkleding: mutsen en sjaals

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger