hippe grote sjaal, 175x25 cm katoen STENZO DZG (120)

Aangeboden: hippe grote sjaal, 175x25 cm katoen STENZO DZG (120) Prijs: € 10,50

Lekkere grote sjaal van katoen/poplin aan beide zijden. De sjaal is zo lang dat hij met gemak dubbel gedragen kan worden, zoals op de foto te zien is. Voor zowel de grote als de kleine dame/vrouw!
Iedere sjaal is ongeveer 175x25 cm.

Neem eens een kijkje bij al mijn advertenties voor meer leuke tassen en mooie sjaals. Ik maak NIKS in opdracht! Er zullen iedere week nieuwe sjaals en tassen bij komen.

Vaste prijs van 10,50. Van de verkoop van deze sjaal gaat 4,00 naar Dierenhulp Zonder Grenzen. De rest wordt gebruikt om weer nieuwe sjaals van te kunnen maken.

Versturen kan voor 1,84. Gecombineerd verzenden is uiteraard geen probleem. Versturen gaat op risico koper. Ophalen in Dronten kan ook. Heeft u vragen mail gerust.



Wie is Stichting Dierenhulp Zonder Grenzen

Een onafhankelijke organisatie, opgericht 1 Mei 2004 als vereniging, om buitenlandse honden en katten te helpen en dan met name uit de populaire vakantielanden Spanje, Portugal en Griekenland. Dierenhulp zonder Grenzen is 7 september 2005 een stichting geworden. De stichting draait volledig op vrijwilligers, die worden aangestuurd door een bestuur.

Waarom is deze Stichting opgericht?
In Nederland en ook in veel landen om ons heen, vindt veel dierenmishandeling plaats. Dit gebeurt soms uit onmacht en/of onwetendheid, maar nog vaker vanuit de gedachte dat een dier toch maar een 'ding' is, waar men mee kan doen wat men wil. In Spanje bijvoorbeeld, worden honden opgehangen met nét nog de tenen op de grond, levend verbrand of achter auto's aangesleept. In Griekenland worden ze vergiftigd en laat men ze nog dagen lang een doodsstrijd voeren. Dit is nog maar een kleine opsomming van de wrede dierenmishandelingen die deze buitenlandse honden overkomt.

Waarom opkomen voor dieren in het buitenland?
Ook in Nederland is veel dierenleed, maar hiervoor zijn gelukkig heel veel mensen actief. Bovendien kennen wij de Dierenbescherming, een krachtige organisatie die opkomt voor de rechten van het dier. De dieren in het buitenland worden meestal niet beschermd door zo'n organisatie. Wij vinden dat DZG een duidelijke taak heeft in bepaalde landen geholpen door vrijwilligers ter plekke. Dit wil echter niet zeggen dat wij de dieren in ons eigen land vergeten, ook daar helpen we waar we kunnen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kinderkleding: mutsen en sjaals

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger